Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών ανώδυνα και ανεπαίσχυντα

Αγαπημενοι φιλοι μου,
περυσι τετοιν καιρο ειχαμε χαρες.Παντρεψαμε το παιδι μας,χαρα μεγαλη.Προς τον Σεπτεμβρη,μια περιεργη βραχναδα του αντρα μου με ανησυχισε,εκεινον καθολου.Εξετασεις τον Οκτωβρη,αποτελεσματα δυσκολα και οχι ξεκαθαρα.(θα δουμε,να γινει βρογχοσκοπηση).Νοεμβρης βρογχοσκοπηση,αγωνια για τα αποτελεσματα,βγαινουν αρνητικα.Ομως υπηρχε ογκος πανω στη μαστικη φλεβα την οποια χρησιμοποιησε ο γιατρος στο μπαι-πας.Θα περιμενουμε ,να δουμε,(οι γιατροι),ομως με μισολογα μου ελεγαν -δεν ειναι καλα τα πραγματα-,καβγας με το γιατρο-θα φυγουμε ,να παμε αλλου,ο αντρας μου ανενδοτος.Θα μεινω εδω.Τελος Γεναρη αλλη βρογχοσκοπηση,αγχος,αποτελεσματα αρνητικα.Φλεβαρη αποφασιζουν τελικα να γινει επεμβαση-πολύ επικινδυνη-ολα πηγαν καλα,αγωνια για την βιοψια πλεον.Πλησιαζει η Καθαρη Δευτερα,και πρεπει να μαθω.Να εισαι καλα Λαουαλ(ενας γιατρος)μας φερθηκες ανθρωπινα,μας βοηθησες πολυ.Φτανουν τα αποτελεσματα,δυστυχως παρα πολυ ασχημα.(ca μικροκυτταρικος).θα κανουμε θεραπειες λεει ο γιατρος.Ατελειωτες αναμονες,αγωνια,(πως να περασουν 4-5 ωρες,επλεξα χιλιομετρα δαντελας).Επιτελους μετα απο 4 θεραπειες,με ολα τα υπολοιπα,(εμετοι,κουραση,εξαντληση).Εξετασεις Ιουνιο,ολα καθαρα.Θα κανουμε 2 θερεπειες ακομη,λεει ο γιατρος.Δυσκολο,αρχισαν οι πονοι.Οπιουχα,ισχυρα παυσιπονα,καπως καλυτερα.Αλλα ,αρχισαν οι δυσπνοιες,Φοβερες,να μην μπορει να παρει ανασα,να μην μπορω να βοηθησω.Νοσοκομειο,οξυγονο,και τα λογια των γιατρων μασημενα-ειναι ασχημα,φτανετε στο τελος,η νοσος δυσκολη,να ειστε δυνατη-(μα τι λενε,θα γινει καλα,θα κανουμε εγγονακι ,θα ειναι χαρουμενος_),μια φιλη γιατρος,-να ειναι καλα-αποφασιζει να μου πει την αληθεια-μετα απο δικη μου προτροπη-ΔΕΝ θα γνωρισει το εγγονι του που ερχεται τον Δεκεμβρη).Εγω αδυνατον να το πιστεψω,εκεινος με συμβουλευει τι να κανω που θα ειμαι μονη μου.Συμβουλες στα παιδια,στους συγγενεις του,να μας προσεχουν και να μην με στενοχωρουν(τους ηξερε καλα).Δεν με αφηνε να κοιμηθω επι 1,5 μηνα.Μονο να του κρατω το χερι σφιχτα.Σαββατο 21 Ιουλιου-μαυρο για μας -με χαιδεψε,μου εριξε το τελευταιο βλεμμα,και ξεψυχισε.Τωρα μωρο μου θα αναπνεεις ελευθερα,δεν θα υποφερεις.Μονο που μας αφησες μονους,να παλευουμε με τα αγρια θερια.Δεν σεβαστηκαν ουτε την τελευται σου επιθυμια.Σε τετοιες δυσκολες στιγμες,ειδα την απανθρωπια,τον εγωισμο των ανθρωπων -μεσα στο νοσοκομειο,απο συνοδους-που δεν σεβονται ουτε τις τελευταιες στιγμες του ανθρωπου.Αυτο με βαραινει πολυ,αν και δεν με αφηνε να μιλησω για το δικιο μας.Ειναι κοντα μου παντα,με στηριζει και μου δινει δυναμη.





19 σχόλια:

Μαiρη είπε...

Aχ, Fortunata μου...γι' αυτό έλειψες...τι να σου πω, η ανθρώπινη απώλεια είναι αξεπέραστη, εύχομαι όμως ο θεός να σου δώσει δύναμη για να μπορείς να σηκώνεις αυτό το Σταυρό...την αγάπη μου σου στέλνω...

loulou είπε...

Καρδούλα μου λυπάμαι...
Υπομονη και πολύ κουράγιο ο χρόνος να σου απαλύνει τον πόνο.

Loulou.

MaNTaRiNi είπε...

αχ φουρτουνάτα μου!! τι κρίμα!! και πάντα αναρωτιόμουν τι απέγινες! Ζωή σε εσάς εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείς το εγγονάκι! Θα σας κοιτά από ψηλά και θα γελά!

Και λοιπόν;E allora? είπε...

πόσο θα ταλαιπωρηθηκε και πόσο σε καταλαβαινω :(

kiki είπε...

Ωχου βρε καλή μου κοπέλα....Πόσο λυπάμαι... :-(
Λυπάμαι πρώτα απ' ολα που έχασες έτσι γρήγορα και άσχημα τον άνθρωπό σου και για τις δύσκολες στιγμές που περάσατε...Εύχομαι να έχεις δύναμη και το εγγονάκι που με το καλό θα έρθει, να σου δώσει χαρά που θα ισορροπήσει λίγο τον πόνο σου... Η σκέψη μου μαζί σου...

( fortounata) είπε...

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ

Evie είπε...

Εκφράζω την λύπη μου για το θάνατό του και τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εσένα και στους οικείους του.

Ο θεός μαζί σου και βγάλε από το σπίτι σου τους κακόβουλους. Δυστυχώς οι χαρές και οι λύπες βγάζουν τα χειρότερα σε μερικούς ανθρώπους.

Με το καλό να γίνεις γιαγιά!

Ανώνυμος είπε...

Και αναρωτιομουν που εισαι! Χαθηκες απο παντου.

Κοιτα να δεις, κι η δικη μου θεια πεθανε απο την ιδια μορφη καρκινου...αυτην που σε στέλνει σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.
Και πεθανε και δε προλαβε να γνωρισει τα εγγονια της για ενα βραδυ! το ενα βραδυ πεθανε, το επομενο πρωι γεννησε η κορη της.

Θα ευχηθω συλληπητηρια για τον συζυγο. Καλο Παραδεισο να εχει. Να αναπαυθει η ψυχουλα του.

Σε θελω δυνατη και πολυ γενναια γιατι το εγγονακι που ερχεται θελει τα χαμογελα και την καλη διαθεση της γιαγιας του.

Το εγγονακι που ερχεται θα απαλυνει τον πονο. Θα σου κανει πολυ καλο!

Σε σκεφτομαι και στελνω τη θετικη μου ενεργεια!

mia maria είπε...

Ψάχνοντας εάν παλιό ποστ σε είδα και είπα να έρθω να δω γιατί χάθηκες!
Λυπάμαι πολύ για το χαμό του αγαπημένου σου! Εύχομαι να είσαι καλά και το εγγονάκι σου να σου δίνει πολλές χαρές καθημερινα!

Magia da Inês είπε...

¸.•°♡⊱彡


Que o menino Jesus continue abençoando a vida de todos nós.
Beijinhos.
Brasil ✿ °•.¸


(⁀‵⁀,) ✫✫✫
.`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ MERRY CHRISTMAS!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

καλη χρονια καλη μου φίλη τωρα πια θα εχεις το ζηλευτο τιτλο της γιαγιας ποσο θαθελα να σε ακουσω ξανα σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

OyrOkbFgxTmi [url=http://nike232.webnode.jp/]ナイキ[/url] OcpIdiGrwOua [url=http://nike-shop3.webnode.jp/]ナイキ フリー[/url] HwhGtbQspSrj [url=http://nike378.webnode.jp]nike[/url] FpwTmmJmqUgj [url=http://nike96.webnode.jp/]nike スニーカー[/url] OepRimMhuHuk [url=http://nike-store0.webnode.jp/]nike スニーカー[/url] OnyHqfNhkVpd [url=http://nike-air8.webnode.jp/]ナイキゴルフ[/url] IueJqfUobOvp [url=http://nike-free3.webnode.jp/]nike id[/url] YeuFuyZewVwa [url=http://nike99.webnode.jp/]nike free[/url] LddQlyNbsAbc [url=http://nike553.webnode.jp/]ナイキゴルフ[/url] IftTqbMdlRgj [url=http://nike555.webnode.jp/]nike air[/url] EogIhlLzmMgo

IioMrhAvfFpn [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike エア[/url]RzqOkbRqqOrs [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike sb[/url]AagYvjJxuXck [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]ナイキシューズ[/url]NkcIrtVzlLfi [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]ナイキスニーカー[/urlLvyNqxKavBhx [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキ[/url]BkkLcnVmeWlt [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]free nike[/url]UviHfkIcgTse [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]nike free[/url]HftUnrPxjJah [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキ[/url]ShaHahPseAyk [url=http://niker.seesaa.net/]スニーカー nike[/url] CxkKvwNirUtg [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]free nike[/url]RsqFwcGmfSej

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

κοριτσακι μου σε εκεφτομαι ευχομαι να είσαστε όλοι καλα

Ανώνυμος είπε...

Besides the retail conundrums, another challenge lies in the expansion of the wholesale business overseas. At the moment it accounts for only a small part of sales. France, Switzerland and Germany are slowly becoming established markets but the company feels they have much more potential. Cheap Christian Louboutin Platforms are on sale with high quality and free shipping on our Christian Louboutin Shoes online store. [url=http://www.cheapchristianlouboutinshoesuk.com/index.php?main_page=product_reviews_info&products_id=2&reviews_id=23]Reviews: Expensive Christian Louboutin Shoes|Christian Louboutin Roller Boat Mens Flat Gold With Free Shipping[/url]

low cost
that may
and
hat
. Therefore

The muscle tissues of one's abdomen and also the hip joints turn out to be much more flexible. The reproductive system functions far better with all the intensity of this pose. It helps in making an appropriate immune balance to help you fight illnesses.

Related information:http://www.cheapchristianlouboutinshoesuk.com/christian-louboutin-isolde-highness-gold-spikes-shoes-cheap-22.html

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Ενα νέο σχόλιο σε μια παλιά μου ανάρτηση μ έκανε να σ αναζητήσω και δυστυχώς διάβασα άσχημα πράγματα. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ειλικρινά πολύ. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω συναισθήματα,απλά σε νοιώθω αφού κι εγω έχασα πρόσφατα τον πατέρα μου. Δεν έχει σημασία η ηλικία,η ουσία είναι οτι ήταν η πρώτη απώλεια ενός λατρεμένου προσώπου.Γι αυτό οταν σου γράφω ΣΕ ΣΥΛΛΥΠΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΏ ΠΙΑ ΑΠΌΛΥΤΑ. Συγγνώμη που άργησα τόσο,επίζω το εγγινάκι που θα ήρθε να σου απάλυνε λιγάκι τον πόνο,που ούτως ή άλλως το κενό δε θ αναπληρωθεί ποτέ.
Νάσαι καλά και δυνατή,γιατί η ζωή σε προκαλεί να την συνεχίσεις με άλλη ιδιότητα και να διοχετεύσεις την αγάπη σου σ άλλο πρόσωπο,που το έχει ανάγκη.
Σε φιλώ

Μαiρη είπε...

Fortounata μου, πως είσαι;;;

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

και περναει ο καιρός και αναρωτιεμαι πως εισαι καρδουλα μου που ταξιδευεις καλο καλοκαιρι !!!!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

τι μεγαλη χαρα ηταν το σημερινο σου μηνυμα σε ευχαριστω απο καρδιας χιλια φιλια

Unknown είπε...


thank you

سعودي اوتو