Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

ΠΙΤΣΑ

  • Πίτσα φτιάχνω πολύ συχνά,κυρίως όταν δεν μένει φαγητό για το βράδυ.Έτσι σήμερα έφτιαξα ζύμη με :
1 ποτήρι χλιαρό νερό.
Πίτσα φτιάχνω πολύ συχνά,κυρίως όταν δεν μένει φαγητό για το βράδυ.Έτσι σήμερα έφτιαξα ζύμη με :
1 ποτήρι χλιαρό νερό.
1 φακελάκι ξερή μαγιά.
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
μισή κουταλιά αλάτι
λίγο σπορέλαιο
500 γρ. αλεύρι
Την άφησα να φουσκώσει περίπου 1 ώρα,και άπλωσα την ζύμη σε λαδωμένο ταψί.
[Photo]έβαλα σε ένα μπόλ σάλτσα από ντομάτα που έφτιαξα σε βάζα,και έχω ακόμη 2,λίγη μουστάρδα και λίγη ρίγανη.
[Photo][Photo]την άπλωσα στην ζύμη,και επειδή μου είχε τελειώσει η γαλοπούλα έβαλα από πάνω μόνο κασέρι και φέτα.Προσπαθώ όσο μπορώ να μαγειρεύω υγειινά.δεν το καταφέρνω πάντα .
εδω πριν μπεί στο φούρνο[Photo][Photo]
καλή όρεξη.1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
μισή κουταλιά αλάτι
λίγο σπορέλαιο
500 γρ. αλεύρι
Την άφησα να φουσκώσει περίπου 1 ώρα,και άπλωσα την ζύμη σε λαδωμένο ταψί.
έβαλα σε ένα μπόλ σάλτσα από ντομάτα που έφτιαξα σε βάζα,και έχω ακόμη 2,λίγη μουστάρδα και λίγη ρίγανη.
την άπλωσα στην ζύμη,και επειδή μου είχε τελειώσει η γαλοπούλα έβαλα από πάνω μόνο κασέρι και φέτα.Προσπαθώ όσο μπορώ να μαγειρεύω υγειινά.δεν το καταφέρνω πάντα .
εδω πριν μπεί στο φούρνο

καλή όρεξη.