Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΑΧ! ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Οι μυημένοι απόλαυσαν πανσέληνο στη μυστηριακή Μαρμαρίτσα Το φως και η μουσική από το συγκρότημα Tuflon ταξίδεψαν τους 200 και πλέον επισκέπτες σε θρύλους και παραδόσεις για το δέκατο τρίτο φεγγάριΜε οδηγό το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, περισσότερα από 200 άτομα επέλεξαν το φυσικό θέατρο της Μαρμαρίτσας στη Μαρώνεια για να ζήσουν την εμπειρία της πανσέληνου κάτω από τον καθαρό έναστρο ουρανό. Η άγρια ομορφιά σε συνδυασμό με τους θρύλους και παραδόσεις που συνοδεύουν το δέκατο τρίτο φεγγάρι, δημιούργησαν μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για τους μυημένους. Για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι έστω και για λίγες στιγμές μπορούν να νιώσουν την ολότητα, την ολοκλήρωση, την ισχύ και την πνευματική δύναμη που συμβολίζει το φεγγάρι του Αυγούστου. Η σελήνη άλλωστε για κάποιους αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή πλευρά της φύσης, την αόρατη όψη της, εκείνη που ελέγχει παλίρροιες, βροχές, ύδατα, πλημμύρες κι εποχές και ως εκ τούτου τη διάρκεια της ζωής. 

 Από την εφημερίδα "χρόνος" της Κομοτηνής.  Στη Μαρμαρίτσα που λέτε,πήγαν και τα παιδιά μου να απολαύσουν μουσική και πανσέληνο.Ως εδώ καλά.Έλα όμως που ήπιαν και κάτι τα παιδιά,και την άλλη μέρα είχα την κόρη μου σε κατάσταση"χανκοβερ".Να μην σας πω λεπτομέρειες,δεν πήγε στη δουλειά,και έβγαλα το Χαρούλη βόλτα εγώ.(ο Χαρούλης πηγαίνει κάθε μέρα στο σπίτι της κόρης μου,και έρχεται το πρωί σε μας.)ε! θα σας βάλω φωτογραφίες από τη βολτα.

Και μέσα σ'όλα,χθες βράδυ ένας οδηγός έπεσε στον πυροσβεστικό κρουνό,και είχαμε πισίνα στη γειτονιά.Τηλεφώνησα στις βλάβες,άργησαν λίγο-όπως είπε και μια γειτόνισσα,τώρα βλέπουν αγώνα,μετά θα ρθούν-αλλά τα μεσάνυχτα το έκλεισαν και σταμάτησε η πλημμύρα.ΙΔΟΥ.

Μη ζητάτε καλύτερες φωτογραφίες,μια τρελλή τα μεσάνυχτα να βγάζει φωτο,είναι θέμα.φιλιά σε όλους.