Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πήρα δωράκια και γω!!!!!!

Η αγαπημένη φίλη  Μαρία από το μπλογκ φωτογραφίες ζωής η οποία ταξίδεψε στην Αλσατία ,μου έστειλε δωράκια αναμνηστικά.Έναν πελαργό που του πατάς την κοιλιά και παίζει παραδοσιακή μουσική της περιοχής,και ένα μαγνητάκι -κάστρο.

Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με θυμήθηκε,και είμαι πολύ χαρούμενη με τα δωράκια της.
Ήθελα να κάνω από μέρες ανάρτηση αλλά δεν είχα χρόνο.Να σας πώ πως πήγα σινεμά με την κόρη μου,στην ταινία Χαρι Πότερ(ναι μη γελάτε έχω διαβάσει όλα τα βιβλία και έχω δει όλες τις ταινίες.Η ατμόσφαιρα στην Κοσμόπολη που βρίσκεται ο κινηματογράφος γιορτινή.

Έλα όμως που ήθελα να βγάλω φωτογραφίες μέσα από την αίθουσα για να σας δείξω!!Βγάζω τη μηχανή και τραβάω μία φωτογραφία από τις διαφιμήσεις  που έδειχνε,και μένει κάγκελο η κόρη μου!!!Μαμά θα σε τιμωρήσουν-μου λέει-Εγώ απορούσα γιατί να με τιμωρήσουν; της λέω,και τότε εμφανίζεται στην οθόνη το απαγορευτικό μήνυμα για λήψη φωτογραφιών.Καλά !συμμορφώθηκα και δεν τράβηξα άλλες φωτογραφίεςΈχει λέει στο ίντερνετ να πάρεις όσες θέλεις .Μα εγώ ήθελα να τραβήξω από την αίθουσα!!!!!Τέλως πάντων,αυτά.Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και ιδιαίτερα στον αγαπημένο μου ανιψιό Αντρέα.Σας φιλώ όλους, να είστε καλά.

16 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Τρελοκόριτσο!!!
Στον Χάρυ Πότερ;

Ωραίο το δώρο και η φίλη σου που μας σύστησες!

Φιλιά!!!!

Asteri (Maria) είπε...

Αααααααααα πάρα πολύ ωραία!!!! Μεγιές!!!
Κι εγώ θέλω να δω τον Χάρυ Πότερ :)
Φιλιά

( fortounata) είπε...

Αντιγονάκι μου,ναι στο Χαρι Πότερ!!!!φιλιά.

( fortounata) είπε...

asteri,ευχαριστώ πολύ.να πας να δεις την ταινία.φιλιά.

Μαίρη (Ginger) είπε...

Nα'σαι καλά πάντα φορτουνατα μου. Μου έδωσε χαρά εμένα να διαλέξω κάτι γιά σένα. Δυστυχώς επειδή έπρεπε να τα ταχυδρομήσω δεν μπόρεσα να πάρω αυτό που ήθελα κι αυτό θα ήταν ένα μπουκάλι υπέροχο, αρωματικό κρασί Αλσατίας. Αλλά εύχομαι να πας κάποια στιγμή εκεί και να το δοκιμάσεις επί τόπου. O πελαργός είναι το χαρακτηριστικό πουλί της περιοχής αφού να φανταστείς οι κάτοικοι περιποιούνται τις φωλιές τους και φτιάχνουν ειδικά στηρίγματα γιά να τους κάνουν να ξαναέλθουν κάθε χρόνο. Και το μαγνητάκι δεν είναι κάστρο αλλά κλασικό σπίτι της περιοχής. Η περιοχή είναι γεμάτη από τέτοια σπιτούλια. Κι ένα δωράκι ακόμα απ'την περιοχή που θα απευθύνεται σε όλους θα το αναρτήσω σύντομα, εγκαίρως γιά τις γιορτίες. Φιλάκια πολλά

marilise είπε...

Μ,ΠΡΆΒΟΟΟΟΟΟ φιλενάδα σε β΄ρίσκω συναπαρστικλη !!!!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα! Ωραία δωράκια

( fortounata) είπε...

Ginger,και πάλι ευχαριστώ,σεν με χαλάει που δεν μπόρεσες να στείλεις κρασί.αυτά τα δωράκια τα χάρηκα πολύ.επίσης ευχαριστώ για τις πληροφορίες,να είσαι καλά.φιλιά.

( fortounata) είπε...

marilise,πόσο συναπαρστικη με βρίσκεις;φιλιά.

( fortounata) είπε...

bear,καλησπέρα,είδες τι ωραία που είναι τα δωράκια;

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά,πάντα τέτοια!Ομορφα δωράκια,κινηματογράφος και γιορτές.
Να τον χαίρεστε το μικρό Αντρέα,καλό βράδυ.

( fortounata) είπε...

Ζείδωρον,ευχαριστώ πολύ,και συ να είσαι καλά.ο Αντρέας δεν είναι και τόσο μικρός,είναι 30ρης.αλλά τον αγαπώ γιατί είναι και καλό και όμορφο παιδί.αλλά όλα τα ανίψια μου είναι καλά και όμορφα.καλό σου βράδυ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κι εγώ θέλω να πάω..μάλλον τη Τετάρτη μαζί με την εγγονή μου.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο τα δωράκια σου αλλά και το σινεμά!

Να φανταστείς εγώ δεν έχω διαβασει κανένα Χαρι Ποτερ και δεν εχω δει καμια ταινια του! Δε τον σνομπάρω απλά δεν έτυχε από την αρχή που βγηκε να κολλήσω! Θα ηθελε καποια στιγμη να τα δω! Αν βρω χρονο θα το κανω κάααποια στιγμή!

φιλια πολλά

( fortounata) είπε...

αχτίδα να πάς.θα περάσεις καλά.φιλιά.

( fortounata) είπε...

coula,πως έτσι;είναι ωραιότατα παραμύθια,και ξαναγίνεσαι παιδί.φιλιά.