Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Αφού επιμένεις coula να σου γράψω τι;Από μικρή ,έχω ένστικτο;Εγώ λέω πως έχω μικρές κεραιες που με γλύτωσαν πολλές φορές από κακοτοπιές.Έχω μία φίλη στην Αθήνα ,που πάντα καταλαβαίνω πως θα με πάρει τηλέφωνο γιατί την βλέπω στον ύπνο μου.Ναι ,οι δικές μου οι συμπτώσεις ,έχουν να κάνουν με τα όνειρα.Έχω δει όνειρα πολλά που πολλές φορές με τρομάζουν όταν βγαίνουν αληθινά.Κάποτε,στο κάτω διαμέρισμα,ζούσε μια οικογένεια,με ένα αγοράκι.Πήραν μετάθεση, και δεν τους ξαναείδαμε.Μαθαίναμε όμως τα νέα τους.Μάθαμε πως απόκτησαν ένα ακόμη αγόρι.Ένα βράδυ λοιπόν βλέπω στον ύπνο μου την κυρία,τον κύριο,και τα παιδιά τους,αλλά το ένα πλάτη,και μιλούσαμε.Την άλλη μέρα διηγούμε το όνειρο,το εξηγώ κιόλας ,ότι το ένα παιδί το είδα πλάτη επειδή δεν το γνωρίζω.Την ώρα που μιλάω,χτυπάει το τηλέφωνο,και είναι η κυρία.Εγώ παγώνω,με ρωτάει τι κάνουμε,και μου λέει πως μας έβλεπε στον ύπνο της.Δεν ξέρω τι ήταν αυτό ,ή τι όνειρο είδε που την έκανε να μας πάρει τηλ.ενώ τόσα χρόνια δεν το είχε κάνει.Δεν ρώτησα,φοβόμουν την απάντηση.Και πολλά άλλα περιστατικά,που σε μερικούς φαίνονται αστεία,αλλά εγώ υποφέρω,γιατί ξέρω ποιά όνειρα βγαίνουν αληθινά.Μόνο το βράδυ που πέθανε ο πατέρας μου ,είχα μια απίστευτη ηρεμία,που δεν την ξαναέχω.
Θα  ήθελα να γράψουν  τις δικές τους εμπειρίες, οι Μαγισσούλα, η Αχτίδα, η Μαγδαληνή, o zeidoron
sweet decemberANTHIVOLON, ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ   Ο ΣΩΤΗΡΗΣ   δεν ξέρω ποιούς άλλους να βάλω.Φτάνουν αυτοί.φιλάκια,και καλή εβδομάδα αύριο.
 

13 σχόλια:

Asteri είπε...

Καλή εβδομάδα!!!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Χμ...όντως με τα όνειρα έχω πολύ μεγάλο δέσιμο. Σχεδόν ότι βλέπω, γίνεται πραγματικότητα και δεν μιλάω για deja vu. Βλέπω άγνωστα πρόσωπα ή άγνωστους χώρους που όμως γνωρίζω στο μέλλον.Το βράδυ που σκοτώθηκε η κοπέλα του αδερφού μου το είδα στον ύπνο μου και δεν είναι μόνο τα όνειρα, είναι και ότι μπορεί να δω πρώτη φορά έναν άνθρωπο και να πω "Να δεις αυτός θα παντρευτεί ή θα χωρίσει" και συμβαίνει. Δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση αλίμονο, απλά δεν ξέρω διαίσθηση μάλλον λέγεται.Βέβαια όσον αφορά τους άντρες η διαίσθηση ως δια μαγείας αντικαθίσταται απ την μαλάκυνση αλλά που θα πάω θα το λυγίσω το κουτάλι ο Uri! :p

Υ.Γ. Α ρε Κούλα με τις ιδέες σου, έχουν γεμίσει τα blogs μεταφυσικά φαινόμενα ούτε Halloween να είχαμε χαχα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηταν δική μου ιδέα! Της κερσογλυκοζουζουνας ήταν!
Αλλά είπαμε, τυγχάνει να είμαι παιχνιδιάρα!

Ανώνυμος είπε...

fortounata μου,
σε ευχαριστώ για την κατάθεση της εμπειριας σου!
:))

φουρτουνιασμενη ψυχη ( fortounata) είπε...

asteri καλή εβδομάδα και σε σένα.

φουρτουνιασμενη ψυχη ( fortounata) είπε...

Μαγισσούλα,είδα όνειρο,το γιό της φίλης μου ,αυτής που είναι στην Αθήνα.την άλλη μέρα ήρθε η φίλη στο σπίτι και όταν της έιπα όχι όλο το όνειρο,μου ανακοίνωσε τους αρραβώνες του γιού της.βέβαια εγώ ήξερα πως θα χωρίσει,αλλά δεν της το είπα.τελικά χώρισε.

φουρτουνιασμενη ψυχη ( fortounata) είπε...

Μαγισσα,στο δικό σου μπλογκ θα γράψεις εμπειρίες.

φουρτουνιασμενη ψυχη ( fortounata) είπε...

coyla,άντε να γράψουμε και κανένα ευχάριστο.καλή σου εβδομάδα.

anthivolon είπε...

Δεν έχω καταλάβει! Πρέπει να γράψω κάποια παρόμοια εμπειρία μου στο δικό μου blog; Και τί θα εξυπηρετήσει αυτό; Νομίζω ότι δεν έχω τέτοιες "μεταφυσικές εμπειρίες", ίσως γιατί κοιμάμαι πολύ βαρειά και, συνήθως δε θυμάμαι τα όνειρά μου.
Φιλιά

αχτίδα είπε...

Το έχω γράψει σε μια παλιά ανάρτηση μου, έχω αρκετά σημαδιακά μα σας είχα γράψει για ένα που θυμάμαι έντονα.Έκανα δυο εγχειρήσεις πριν ξκάνω παιδιά και όταν έμεινα έγκυος στη πρώτη κόρη μου ήταν δώρο ανέλπιστο για μας, τάξαμε λοιπόν να το βαπτίσουμε στη Τήνο.Είχα λοιπόν 6 μηνών τη πρώτη κόρη μου και είδα στον ύπνο μου οτι μπήκα σε ένα μικρό δωμάτιο κρατώντας μια μπουκάλα κρασί σαν τάμα για την Παναγία.Υπήρχε μια εικόνα της στο τοίχο του άδειου δωματίου και ένα σκαμνάκι, ανέβηκα και πήγα να βάλω τη μπουκάλα σαν τάμα σε ένα ραφάκι κάτω απο την εικόνα της.Τότε ένοιωσα μια παρουσία , γύθρισα και είδα τη Παναγία με μαύρο ράσο , μου χαμογέλασε και της είπα γιατί ήρθα.Έβγαλε απο το ράσο της μια ακόμα μπουκάλα κρασί ίδιο ακριβώς με το δικό μου και μου το έδωσε.Μα ..της είπα..μόνο μια έταξα ..κι Αυτή μου είπε:-Δύο θα βάλεις , δύο ίδιες ! Πήρα το μπουκάλι απο το χέρι της και το έβαλα στο ράφι δίπλα απο τη πρώτη.Το ράφι έκλεισε κα δεν χωρούσε πλέον ούτε καρφίτσα δίπλα του.Έμεινα έγκυος στη δεύτερη κόρη μου, γεννήθηκε ίδια μέρα διαφορά ένα χρόνο απο τη πρώτη 13 /5 καιδύο χρόνια μετά απο τη γέννηση της έκανα αφαίρεση μήτρας , τις βάπτισα σε μια κολυβύθρα στη Τήνο και τις δύο και ο παπάς που τις βάπτιζε μου είπε:ίδια να είναι η μοίρα τους και πάντα αγαπημένες .Έτσι ακριβώς έγινε.

φουρτουνιασμενη ψυχη ( fortounata) είπε...

anthivolon,δες την ανάρτηση της coulas,αν θέλεις γράφεις.

Φοίβη είπε...

Φουρτούνα μου...
γιατί τα κάνεις αυτά στην ξανθούλα?
θα με λιθοβολίσουν έτσι και γράψω...

φουρτουνιασμενη ψυχη ( fortounata) είπε...

Φοίβη,ξέρω πως δεν φοβάσαι,γράψε λοιπόν να σε απολαύσουμε.