Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ

Εδώ και 2 μέρες τρέχω στους γιατρούς.Χτές πήγα στον οφθαλμίατρο και μου έδωσε 2 ζευγάρια γυαλιά ,για να  σας γράφω περισσότερα.(χι,χι,χι,χι,).Σήμερα όμως μου τηλεφώνησε η μαμά μου, δεν αισθανόταν καλά.Πήγα λοιπόν ,ήρθε ο γιατρός της έδωσε κάποια φάρμακα,αλλά όπως του είπα μόλις αισθανθεί καλά, θα τα πετάξει.Σας έχω μιλήσει για τη μαμά μου,αλλά δεν σας είπα πως κάθε φορά που αντιμετωπίζει κάποιο (μικρό ευτυχώς )πρόβλημα, σε όποιον γιατρό πάμε ρίχνει το γέλιο της ζωής του.π.χ.πήγαμε μια φορά σε ορθοπεδικό,επειδή της πονούσε το πόδι.Όταν τη ρώτησε ο γιατρός τι έκανε (γιατί την ξέρει) τότε αναγκάστηκε να του πεί πώς πήδηξε από ένα δέντρο που είχε ανεβεί.Όλο τέτοια κάνει.Οπότε είπα του γιατρού να της εξηγήσει πως δεν είναι 40,50,60 χρονών.Μπα δεν ακούει κανέναν.Μια φορά μου είπε πως θα ήθελε να είναι 50 χρονών ,και΄'οταν τη ρώτησα γιατί μου είπε ,για να δουλεύει περισσότερο.

Εδώ είναι ο αγαπημένος της γάτος,












και εδώ τα αδέσποτα που ταίζει.

θα έβγαζα και άλλες φωτογραφίες,αλλά τελείωσαν οι μπαταρίες της μηχανής μου.Φιλάκια σε όλους.

16 σχόλια:

Unknown είπε...

εύχομαι ολα να περάσουν.....
ο γάτος πολύ καλός....
νάσαι καλά...και....
πέρνα όμορφα...

Η ΑΠΕΝΑΤΙ ΟΧΘΗ είπε...

να πανε ολα καλα ..
φιλόζωη η μαμά !!
εμένα ο γιατρός για να μην εχω 2 ζευ/ια γιαλια μου εγραψε πολυεστιακά

zeidoron dtsoukas είπε...

Μια χαρά τη βρίσκω τη μαμά σου και φιλόζωη μάλιστα,μπράβο της!
Καλά το blog το έκανες κουκλί!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Τι θα πει δεν είναι 40-50-60;
Αχ, θα σε μαλώσω!
Μια χαρά τα αντιμετωπίζει. Την ήθελες να κάθεται και να μην έχει ζωντάνια;

Τζόβενα είμαστε!!!!!χαχαχαχαχα
Σου στέλνω την αγάπη μου και ένα φιλί στη μάνα!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΟΙ ηλικίες αυτπες είναι πολύ δύσκολο καλή μου, τι να πω εγώ που η δική μου έχει άννοια και δεν ξέρει τι λέει.Τ ζώα όμως ολά υπέροχα και μόνο που τα φροντίζει την αγάπησα!Δώσε της φιλιά!Σε πήρα και άλλη φορά τηλέφωνο μα δεν μπόρεσα να σου μιλήσω.

( fortounata) είπε...

homemade,όλα θα περάσουν δεν είναι σοβαρό,απλώς κάπου-κάπου αισθάνεται λίγο φόβο.Όλα προέρχονται από πολύ κούραση.καλή σου νύχτα.

( fortounata) είπε...

ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΧΥΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΆ.Η ΜΑΜΆ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΕΙ ΖΏΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ.ΚΑΛΉ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ

( fortounata) είπε...

zeidoron ναι η μαμά μου είναι μια χαρά.είδες μπλογκ;τζιτζί.

( fortounata) είπε...

ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ,εννοώ πως δεν μπορεί να κάνει δουλειές που οι περισσότερες δεν είναι ούτε για άντρες. ξέρεισ γιατί αρρώστησε;γιατί πήγε με τον άντρα της αδερφής μου και κουβαλούσε δέντρα.δεν έχεις ιδέα το τι κάνει.

( fortounata) είπε...

αχτίδα μου ,ευτυχώς που τα έχει 400. πρίν μια εβδομάδα κατέβηκε Θεσ/νίκη για τον ετήσιο έλεγχο μόνη της.πήγε στο ξενοδοχείο έμεινε 1 νύχτα ,έκανε τις εξετάσεις της και γύρισε.τα ζώα τα αγαπά όλα αλλά από μωρό έχει φωτογραφίες με γάτες.

RedHat είπε...

ναναι καλά οι μαμάδες μας κι ας κάνουν παλικαριές. Η δική μου ειναι 90 , μαζεύει ελιές και οταν κατεβαίνει στην κεντρική αγορά για ψώνια, επειδη κρατάει μπαστουνι και δεν μπορεί να κρατήσει τσαντες, φοράει ενα παλιο σακίδιο του γιου μμου στην πλάτη.ευτυχώς ομως το μυαλό της ειναι στην θέση του.

καλό σου βράδυ

Αγγελικη Ν είπε...

Να την χαίρεσαι την μανούλα σου! Πολύ την θαυμάζω!
Ο Σιαμεζούλης κούκλος και τσαμπουκάς!

( fortounata) είπε...

redhat αυτό λέω και γώ, να προσέχουν λίγο,για να είναι καλά,καλό βράδυ και σε σένα.

( fortounata) είπε...

Αγγελική μου σ'ευχαριστώ, ο γατούλης μπορεί να φαίνεται τσαμπουκάς ,αλλά είναι πολύ ήσυχος και καλός που λέει και η μαμά μου.καλή σου νύχτα.

Μαiρη είπε...

Tη μανουλα σου και τα μάτια σου!΄Στο λέω εγώ που την έχω χάσει εδώ και 4 χρόνια και που όσο περνάει ο καιρός, μου λείπει όλο και περισσότερο!

( fortounata) είπε...

Μαίρη μου,τρέμω στη σκέψη μην πάθει τίποτα.