Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σήμερα γιορτάζουν όλες οι γυναίκες.Χρόνια μας πολλά λοιπόν.Να είμαστε καλά και να χρωματίζουμε τη ζωή των δικών μας.Θα μου επιτρέψετε να γκρινάξω λίγο,επειδή είμαι λίγο θυμωμένη με τον εαυτό μου.Εξάλλου θεωρώ το blog κάτι σαν προσωπικό ημερολόγιο.Είμαι θυμωμένη επειδή επιτρέπω σε κάποιους να με μεταχειρίζονται σαν καροτσάκι του σούπερ μάρκετ.Όταν μου ζητηθεί   βοήθεια δίνομαι με όλο μου τον εαυτό,χωρίς να κρατώ τίποτα για μένα, χωρίς να νοιάζομαι για μένα.Και νομίζω πως έτσι σκέφτονται όλοι.Δηλαδή ,μη νομίζετε πως περιμένω ανταλλάγματα ,αλλα΄απλώς να μου φέρονται ανθρώπινα,κοινώς χωρίς πονηριά(γιατί εγώ δεν έχω) . Κάθε φορά λέω δεν θα το επιτρέψω ξανά και κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο.Λυπάμαι αν σας κούρασα.Σας εύχομαι μια καλή εβδομάδα.

6 σχόλια:

Μαiρη είπε...

Δυστυχώς, αυτή ειναι η αλήθεια. Η πλειοψηφία των ανθρώπων θέλει να παίρνει, μα όχι να δίνει. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η νοοτροπία όλων των εποχών.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν θέλω τέτοια ηττοπάθεια φίλες μου.Αν κάποιος δεν μας κάνει απλά ..τον βάζουμε στην άκρη .Αγαπάμε και συναναστρεφόμαστε αυτούς που εκτιμούμε πάνω απ' όλα.Όσο για τη γιορτή της γυναίκας; γιορτάζω κάθε μέρα με τις πράξεις μου, δεν έχω ανάγκη νε με φιάξουν άγαλμα και συγχρόνως να μη μου δίνουν αυτά που μου οφείλουν.

( fortounata) είπε...

Μαίρη μου,φαίνεται συναντήσαμε τους ακατάλληλους ανθρώπους.

( fortounata) είπε...

Αχτίδα μου ,πολλές φορές δεν είναι εύκολο να κάνεις πέρα κάποιους ανθρώπουςΤώρα όσο για αυτά που έγραψα ήμουν σε δύσκολη στιγμή.Μετά μου περνάει,μέχρι την άλλη φορά.Τι να κάνω αυτή είμαι.

zeidoron dtsoukas είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη της Αχτίδας!Αλλωστε και η 8η του Μάρτη είναι ημέρα μνήμης των αγώνων που έδωσαν οι γυναίκες στους δυο προηγούμενους αιώνες για τα στοιχειώδη δικαιώματά τους.
Επίσης μη ξεχνάμε πως ακόμα και σήμερα σε κάποιες άλλες Ηπείρους οι γυναίκες υποφέρουν τα πάνδεινα.

( fortounata) είπε...

Τα χρόνια πολλά λέγονται για την μέρα αυτή.Δεν σημαίνει τίποτε άλλο.