Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Πριν από 11 χρόνια μου δώρησαν  ένα μικρό σκυλάκι που όταν το πήρα αγκαλιά, γαντζώθηκε πάνω μου.Το μεγάλωσα με μπιμπερό. Είναι η παρέα μου.Στα 4 χρόνια της την ερωτεύτηκε ένας κούκλος.Κοιμόταν στο πατάκι της πόρτας και δεν έφευγε όσο και να του έλεγα πως δεν τον θέλω για γαμπρό.Αφού ο άντρας μου τον λυπήθηκε και τον τάιζε.Και μετά χμ!Γεννήθηκαν λοιπόν 2 παιδάκια.Το ένα έμοιαζε με τον πατέρα του,
 
Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ
Δεν είναι κούκλος;
Ταγαπήσαμε οικογενειακώς και δεν θέλαμε να τον δωρίσουμε.
Και ένα κοριτσάκι,



 Είναι λίγο ντροπαλή (θα βγάλω άλλες φωτογραφίες, τώρα κοιμάται) και γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στα ποδαράκια του.Δεν λυγάνε τα πίσω πόδια αλλά μη στενοχωριέστε, τρέχει πιο γρήγορα από όλους, σαν καγκουρώ.
Και η μαμά η Φοίβη. Δεν είναι ράτσας αλλά την αγαπάμε πολυ και μας κάνει ότι θέλει.

5 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Αξιαγάπητα τα ζωάκια.
Πραγματικά κούκλος ο Χαρούλης αλλά και η Φοίβη πρέπει να είναι σαν παιδί σας!Να τα χαίρεστε!Καλό βράδυ!

Μαiρη είπε...

Να υποθέσω πως θεωρούνται ισότιμα μέλη της οικογένειας?

φορτουνιασμενη ψυχη είπε...

Μαίρη, φυσικά και θεωρούνται ισότιμα, μη σου πω πως μας κάνουν ότι θέλουν ,αλλά είναι καλά σκυλάκια.

Diomidis είπε...

αφου σου πω ενα μεγαλο μπραβο που αγαπας τα ζωντανα, για ανταμοιβη, δες πως θα βαλεις μια φωτογραφια που θελεις για background στο blog σου εδω:

http://locusblogus.blogspot.com/2009/06/background-blog.html

ειναι πολυ ευκολο!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ήθελαν να στείλουν μια μικρή λέξη για να πω ευχαριστώ σε εσάς για τα φανταστικά σημεία γράφετε σε αυτό το site. Χρονοβόρα αναζήτηση μου στο internet έχει στο τέλος τιμηθεί με πάρα πολύ καλές ιδέες για την ανταλλαγή με τους φίλους μου. Είχα εκφράσει ότι πολλοί από εμάς τους επισκέπτες της τοποθεσίας στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά προικισμένο να υπάρχουν σε μια ξεχωριστή κοινότητα με τόσες πολλές όμορφες άτομα με χρήσιμα σημεία. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που έχουν χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα σας και προσβλέπουμε σε τόσες πολλές περισσότερες στιγμές διασκέδασης ανάγνωση εδώ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για πολλά πράγματα.