Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

10 ΜΙΛΙΓΚΡΑΜ.

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος που διαβάζω τις αναρτήσεις σας.Μου κράτησαν και μου κρατούν συντροφιά αυτές τις άυπνες νύχτες.Επισκέφτομαι αρκετά μπλογκς  , διαβάζω ακόμη περισσότερα(της Αχτίδας το διάβασα όλο),ώσπου ζήλεψα και θέλησα να φτιάξω το δικό μου.Στην πρώτη ανάρτηση που έκανα, με έπιασε ένας απίστευτος πονοκέφαλος, μια ζάλη ,αρρώστησα.Τύψεις,(τι θες τώρα και γράφεις σκέψεις.),αφού τα έχω όλα θαμμένα βαθιά, και τα πατάω όταν θέλουν να βγούν στην επιφάνεια. Από την πρώτη στιγμή με αγκαλιάσατε, μου στείλατε θετική ενέργεια , με βοηθήσατε,(Ζουζουνίτσα μου!!!!) και σας ευγνωμονώ γιαυτό.Για τις αυπνίες και τα άλλα,πήγα σε μια καλή γιατρό, νέα,που μου έδειξε το ενδιαφέρον της από την πρώτη στιγμή.Τα φάρμακα που μου έδωσε είναι 10 μιλιγκράμ δοκιμαστικά στην αρχή και μου είπε αν χρειαστεί θα πάρεις  των 20 μιλ.Όμως γράφοντας αναρτήσεις, μιλώντας με σας, δεν χρειάζομαι παραπάνω μιλ.Έτσι με την αγάπη σας, κέρδισα όλα τα


μιλ.του κόσμου. Σας ευχαριστώ πολύ.

9 σχόλια:

ZouZouna είπε...

Φουρτουνάτα (τυχερή) θα σε λέμε, (αν θυμάμαι καλά, έτσι λέγεται Ιταλικά), όχι Φουρτουνιτσα!

RedHat είπε...

τό ιδιο μου συνέβει κι εμένα. για παρόμοιο λόγο μπήκα σ΄αυτήν την γειτονιά των μπλόγκς. ο αρχικός λόγος δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ , αλλά μίλησα και << γνώρισα >> ανθρώπους αξιόλογους και κατά κάποιο τρόπο γαλήνεψα...
σού εύχομαι τα καλύτερα........

να έχεις μια όμορφη μέρα

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Τυχερή!
Ασε τις χαζεμάρες με τα φάρμακα και χαλάρωσε,όταν νιώθεις περίεργα κάνε μια βόλτα στη φύση κι ανέπνευσε καθαρό αέρα.Εδώ μέσα δεν δίνεις εξετάσεις!
Κοίταξε λίγο τις ρυθμίσεις του μπλόγκ σου γιατί εμφανίζεται δεξιά στη μπάρα με θέμα μιας εβδομάδας πριν,δεν κάνει ανανέωση δηλαδή κάθε φορά που κάνεις ανάρτηση.

( fortounata) είπε...

redhat, σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα.Να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς.

( fortounata) είπε...

zeidoron.Έχεις απόλυτο δίκιο για τη βόλτα, αλλά όταν σε κυνηγούν οι υποχρεώσεις και οι δουλειές, χάνεις τη βόλτα.Χθές βγήκα μια μεγάλη βόλτα στην πόλη μου και το χάρηκα.Το πρόβλημα της ανανέωσης είναι που με παιδεύει και δεν ξέρω πως να το λύσω.

Μαiρη είπε...

Τελικά, πόσο απαραίτητοι μας είναι οι φίλοι....Μόνο που είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν....Ο πραγματικός φίλος είναι ανεκτίμητος θυσαυρός!!!Καλό σου βράδυ!

( fortounata) είπε...

Μαίρη μου, μου είναι πολύ δύσκολο να βρώ έναν πραγματικό φίλο.Δεν ξέρω γιατί, ίσως δίνω πολλά και φοβίζω.

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ..ΕΙΜΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ,Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΧΤΙΔΑΣ...ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ..Η ΑΥΠΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΩΣΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ Μ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ..ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ Μ!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

όλοι έχουμε κάποιον λόγο που αρχίσαμε το γράψιμο μέσα εδώ,ο δικός μου λόγος είναι αυτός, και τον έκανε ποστ η αδελφή μου αρχικά, αν εχεις χρόνο δες θα γελάσεις!!!
καλό ΠΣΚ...
http://foulicats.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html